25
Nov
09

Peter, please answer:

heum… That night was so amazing me… icha (eureka 2) told us about peteranswers.com–virtual tarot–… a magic website that can answer all of questions, even a non-rational question.

icha asked Peter “Peter, please answer: sapa yang lagi pake baju warna coklat? (Who is wearing brown shirt?)” then, Peter answer: “ruruh”.. Hwa… Person who wearing brown shirt was only ruruh (candidat eureka 3). O_O how could Peter know the answer correctly in seconds??? something that impossibly can be done by website, except, there is a supra natural reason.

Then i tried to prove it. I asked something to him. But Peter answered: “You try to prove me”. I tried once more with different question, but Peter answer: “I don’t understand your question”. Curiously I tried once more, and Peter still answer: “You don’t believe me” hey .\ /.

Icha said “Kamu harus percaya ma Peter, biar dia mau jawab. Aku dulu y gitu, nggak bisa kayak kamu. Tapi sekarang aku udah percaya. Makanya aku bisa“(If You believe Peter, he will answer your question. I have ever been like you. But now I believe him, so he answer my question correctly)

Then i kept thinking of it. How can a website read what in our mind is, through typing a question? Several minutes later, Ibra and Avi (candidat of eureka 3) smiled brightly and said “Aku wes iso jeh, pokoke koen kudu percoyo karo Peter (Finally I can do it, just believe him, he will answer your question)”

I wanted to prove what they had said. So, I made Avi ask about Nadia’s (candidat of eureka 3) motor cycle. Unbelievable.. Peter answered: “honda beat putih” (white honda beat)… : O Absolutely correct answer. I was just amazed. I do not have a logic reason to believe it or not believe it… Then, Avi asked once more “Peter,please answer: Kamu dimana?” (where are you, Peter?). Peter answer: “dilantai 7″ (7th floor). Yaiks…. 7th floor is an empty floor. years ago, it was used as a radio transmitter room. But it is unused till now. Horror… I imagined Peter was an invisible ghost that can go anywhere. So, he can answer the question correctly. I thought it was more sophisticated than google. But… Ibra told me, “cari aja di google, pasti ada caranya deh (you can find the trick at google)”.

Yups…. thanks Ibra. in the following morning, I started googling then found what i looked for. Then I was laughing loudly, realize my stupidness… And, i began cheating my friends… >:) so fun… Seeing them amazed, shocked, and frightened is so fun and exciting, hahahahahaha

peter

well, now i will tell you the trick.

1. Visit www.peteranswers.com
2. Website tell you to fill the Petition text field then Question fill.
3. Ordinary people will fill the Petition with “Peter, please answer:”
4. So, when they asked a question, Peter will never answer correctly.
5. Now try to type the following text on the Petition text field (do not ignore the dot symbol):
. I my self answer it:” or “. aku yang ngetik kok:” or “. aku dewe sing jawab:
6. You got it? what are you typing is different with what are displayed.
7. then fill the question text field with following question (there is no rule for this step, you can type another question):
Who do answer my question?” or “Sapa sih yang ngetik jawabannya?” or “Sopo seh sing jawab?
8. Then Peter will answer what you have typed in petition field after dot symbol.
9. The conclusion is what will show as the answer is what you type in petition field after or between dot symbols. Don’t worry, cz it will not be displayed

Well, start cheating your friend now >:) hehehehe. Keep it secret, ok… ;)

 

itu tadi cerita tentang website peteranswers.com (aku coba posting in english,hehehe ^^). Termasuk salah satu situs paling mencengangkan dalam hidupku, gimana nggak, judulnya saja: Virtual Tarot. Waw, aku aja nggak percaya dengan tarot, eh kok keluar tarot via online. Aku cuma bisa terpaku memikirkan bagaimana cara kerja sistem website ini, dia bisa ngalahin google dunk, secara dia bisa jawab pertanyaan yang kita ajukan dalam berbagai bahasa.

Mungkin ketika kita pertama kali mencoba bertanya ke peter, jawabnya tidak seperti yang kita harapkan seperti: “You try to prove me”. “I don’t understand your question”.  “You don’t believe me”. Pada akhirnya, kita berhenti mencoba dan rasa penasaran menarik ulur pikiran kita. heum…

usut punya usut, ternyata situs peteranswers.com bukan virtual tarot, tapi virtual cheats. hahahah, ada rahasia dibalik nama dan tampilan situsnya yang seakan-akan mistis banget. Situs ini ampuh banget kalo kita pengen ngerjain temen kita. nih aku bikin salah satu contoh tutorial nya:

1. buka peteranswers.com dulu
2. inget-inget tadi pagi kamu makan apa, misal soto ayam
3. ketikkan pada Petition: .soto ayam.
4. pas kamu ngetik tadi, yang keluar di layar bukan apa yang kamu ketik, tapi Peter, p… Memang gitu, terus saja mengetik. nah setelah selesai, lanjutkan kata-kata agar sesuai dengan Petition yang sesungguhnya. Jadi, biar lengkap yang kamu ketik adalah: .soto ayam.e asnwer:
5. pada question, tulis Pagi ini aku makan apa Peter?
6. nah, keluar tu jawaban soto ayam, bilang ketemen-temenmu
7. dijamin mereka akan terpana, dan kamu akan tertawa melihat mereka.. ehehehehe

that is so peter ;)

About these ads

36 Responses to “Peter, please answer:”


  1. 1 ririn_imoets
    May 29, 2009 at 11:09 pm

    Assalamualaikum Wr.Wb.

    walah pak lek…………
    g da jwbn sm sekali

    ahhahahahahahahaaaaa

  2. June 1, 2009 at 7:35 pm

    i also have found the answer!

    how silly when we didn’t know something that we effort to get the answer is.

    we thought: “what’s wrong? what’s wrong? do we are not so concentrate? so peter minds to answer?”

    hehehehe

    but, after googling and found the answer… geez!

    at first i think peter was a liar
    now, i think peter is a silly program!

    and our friends’ face when try to show their concentrate motion , they are soooooo acting!
    hahahahhahaha……

    keep going dude =)

    • June 2, 2009 at 1:10 pm

      @ nadia aulia arifin
      Holla Aulia…..hehehehe
      thnx 4 visiting…

      yeah…. icha, avi, ibra, cs act so well well well…
      have you told it to your friend…? it’s exciting… so, keep it secret ;)

      however, although peteranswers is only a “fake” taror, idea of peteranswers is amazing… something that unreachable for my brain…heheheheheh

  3. June 8, 2009 at 12:17 am

    yeah… i’ll keep it as our secret!
    nope, i’m not telling to my friends yet…
    but, i will…
    maybe when we’ll meet eureka 4
    that’s too longer yea?
    but, i’ll continue this tradition=)

  4. June 9, 2009 at 10:29 am

    whats my bestfirends name

  5. July 25, 2009 at 9:24 pm

    wow……this is so amazing….by the way,how did you know our name and anything????????

    • July 27, 2009 at 9:10 am

      @ firdz
      well Firdz, Peter actually knows nothing except we tell him… How to tell him the answer? just type the answer in petition row. but type dot symbol [.] first then type dot symbol [.] also at end to ‘hide’ the answer… ;)
      thnx 4 your comment

  6. August 2, 2009 at 11:22 am

    wahahaha.. aku jg, setelah pulang, akhirnya kutemukan ‘rahasia’ si Piter…

    -aku dikerjai–

  7. 11 vandre mieko nendes
    October 22, 2009 at 5:00 pm

    dimana cint ku sekarang

  8. 13 michael
    October 30, 2009 at 3:04 am

    are you peter

  9. 15 adwi11
    November 14, 2009 at 4:10 pm

    tapi kok aku nyoba ngetik ‘titik’ yg di depan sendiri tempat petition kok nggak bisa ya

    • November 16, 2009 at 12:15 pm

      @ adwi11
      iya, kalo kamu ngetik titik yang keluar malah huruf P, tapi tetep aja kamu ngetik jawabanmu, lalu diakhiri titik juga. Nah, ntar pas kamu ngetik tanda tanya di question, jawaban yang kamu ketik diantara titik pasti keluar. emang jawabanmu g ditampilin pas amu ngetik ;)
      kalo masih bingung, lets discuss it :)

  10. December 4, 2009 at 5:45 pm

    what am I doing and what is my name

  11. December 4, 2009 at 5:49 pm

    who do I luv and where am I

  12. December 13, 2009 at 11:55 pm

    tersedia kontrakan all in,si neneng,si euis dsb.bahenol bisa masak masakan arab.bisa bahasa arab sedikit.ditanggung memuaskan.lokasi citereup dan cisarua harga mulai dari 1 juta/bln sudah pake surat kontrak dan penghulu serta wali.ditanggung halal.hub:021-87902688.bu nunung

  13. January 5, 2010 at 12:10 am

    yanımda kim war…..

  14. 23 jina
    February 8, 2010 at 3:34 pm

    siapa yang mengirim sms kepada saya barusan

  15. 24 jinal
    February 8, 2010 at 3:35 pm

    tanggal berapa saya lahir

  16. 25 ardy styanata purnama
    June 25, 2010 at 8:53 pm

    pertanyaan aku kok tidak di jawab sih padahal aku percaya banget tp kok jawabanya gitu sih?

  17. 27 marisha hardianty putri
    August 13, 2010 at 5:27 pm

    saya buka berapa kali web site ini tapi ERROR?

  18. 29 farikhah :)
    September 17, 2010 at 11:29 pm

    sebenernya da taw trik nya pas situ lagi ngerjain seseorang…
    tapi tapi tapi,,, mendadak ngerjainnya aneh…:p

    eee,,, jadi knyataan…:))
    kejadian pas ngerjain Assignment di Astra :)

  19. 33 ega arista
    October 28, 2011 at 12:41 pm

    wss….kenapa setiap saya memberi pertanyaan peter answer tidak menjawab,,
    pilih kasih,,,
    apa ada yang kurang saya menulisnya

  20. 35 Welza onistia Kohler
    May 13, 2013 at 8:22 pm

    Saya belum terlalu mengerti permainan ini, setiap saya mengisi petisi, atau question. pasti jawaban nya tidak memuas kan, dan pertanyaan saya tidak selalu dijawab. peter malah marah ??

  21. June 1, 2013 at 11:45 pm

    I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
    I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Cheers


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


my nationality

writer


struggling for whole happiness "Muhamad Rizal Avif Khan"
Share |

my yahoo id

tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

where r u..

ip-location

my guest…

My Stats

  • 35,230 persons have visited my blog... thank you very much... ^^

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.